Hi mama's! Ik ben Noëlle

Fysiotherapeut, personal coach, sportmasseur en leefstijl coach in de regio Nijmegen.

personal coach nijmegen

Mijn missie

Met sport en mensen bezig zijn, maar ze tegelijker tijd ook gezonder maken vind ik het mooiste wat er is. Met de MAM- en ZWANGERsterk programma’s help ik mama’s om fit de bevalling in te gaan en te herstellen na de bevalling.

Wanneer je start met een van de programma’s, dan gaan we natuurlijk eerst zorgen dat eventuele klachten zo snel mogelijk minder worden. Hierbij ga ik je leren hoe jouw lichaam werkt en neem ik je een stukje bij de hand. Hierna ga je zelf aan de slag, op zo’n manier dat je ook in de toekomst goed voor je eigen lichaam kunt zorgen.

Maar wie ben ik, de persoon achter MAMsterk?

Vanaf jongs af aan ben ik al veel met sport bezig. Ik heb vroeger altijd gezwommen, geturnd en gedanst. De keuze om na mijn middelbare school de sportopleiding CIOS in Arnhem te gaan doen, was dan ook snel gemaakt. Hier heb ik ook mijn certificaat voor sportmasseur behaald. Ik vond dit zo leuk, dat ik besloot om voor de opleiding tot fysiotherapeut te gaan.

Na een aantal jaar in een algemene fysio praktijk te hebben gewerkt ben ik 2021 mijn eigen onderneming gestart, STERK fysiotherapie & personal training.
Tijdens mijn werkzaamheden viel het mij op dat veel vrouwen behoefte hebben aan kennis, aandacht en training tijdens hun zwangerschap, bevalling en de periode hierna. Vanuit de verloskundige is er voornamelijk aandacht voor de zorg voor het kindje en de algehele gezondheid van moeder en kind. Maar er is weinig tot geen aandacht voor de lichamelijk en mentale verandering en het herstel van de moeder. Dit is wel belangrijk. Daarom heb ik besloten om de YLVO zwangerfit opleiding te gaan doen, want deze groep vrouwen vergt wel een specifieke aanpak. 
In 2023 ben ik gestart met de MAM- en ZWANGERsterk programma’s, sinds kort zijn er ook de groeplessen bijgekomen.

 • 2008-2021   CIOS Arnhem (specialisatie turntrainster, sportmasseur, zwemdocent en fitnesstrainer.
 • 2012-2016    Certificaat sportmasseur
 • 2012-2016    Fysiotherapie Hogeschool Utrecht
 • 2016-2021     
  Eerstelijns praktijk Fysiotherapie
 • 2016-2021     
  Personal training en groepslessen van HIT training, circuit training en pilates lessen
 • 2019               
  Dry neelding
 • 2021               
  Start eigen onderneming STERK fysiotherapie & personal training
 • 2022             
  Start samenwerking met bekkenfysiotherapeuten
 • 2023             
  YLVO zwangerfit opleiding
 • 2023             
  Start MAM- en ZWANGERsterk 
Chat openen
MAMsterk
Hallo, kan ik je helpen?